Sinema Günleri İlgi Gördü

Kültür etkinlikleri çerçevesinde Dursunbey İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü özel büro tarafından gerçekleştirilen Dursunbey Belediyesi tarafından da desteklenen ´Dursunbey Sinema İle Buluşuyor´ etkinliği yoğun ilgi gördü.

22 Mayıs 2018 Saat: 12:09

Dursunbey İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü özel büro tarafından gerçekleştirilen kültür projeleri kapsamında Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından desteklenmeye değer görülen ve Dursunbey Belediyesi´nin de katkı sağladığı ´Dursunbey Sinema İle Buluşuyor´ etkinliği 07-10 Mayıs 2018 tarihlerinde 125. Yıl İMKB Yatılı Bölge Ortaokulu salonunda gerçekleştirildi.

Türk Sinemasının son dönemine damga vuran 120, Hokkabaz, Dağ 2, Bana Masal Anlatma ve Ayla gibi filmlerin toplam 14 seansta gösterildiği etkinliklere 7´den 70´e tüm Dursunbeylileler yoğun ilgi gösterirken, toplam izleyici sayısı 2600 olarak belirlendi. Dursunbey Belediyesi tarafınfan izleyicilere patlamış mısır ve meşrubat ikramının da yapıldığı etkinlik boyunca, vatandaşların şehir merkezinden salona ulaşımları da sağlandı.

Etkinliğin kapanış seansında ise 2018 Oscar Adayı ´Ayla´ filmi gösterilirken, kapanış törenine Dursunbey Kaymakamı Nurettin Yücel, Dursunbey Belediye Başkanı Sayın Ramazan Bahçavan ve Dursunbey İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Ümit Gökdemir, AK Parti İlçe Başkanı Üzeyir Sali, Belediye Melclis üyeleri katıldı.