Sosyal Tesisimiz Ekstra Hizmet ve Konfor Sunuyor

Belediyemiz Sosyal Tesisleri Saz bölgemizde hizmet vermeye devam ediyor.

16 Mayıs 2016 Saat: 13:23

Dursunbey Belediyesi Sosyal tesisleri İlçe ve ilçe dışından gelen vatandaşlara üst düzey hizmet sunmaya devam ediyor. Yarı olimpik yüzme havuzunun yanı sıra, Türk hamamı, Sauna, Fitness Center, Aerobik salonu,  Şok Duş, Soyunma odaları, Duş bölmeleri ve Şok Duş ile ekstra konfor sunan tesis, yeniliklere de devam ediyor.

Tesis’te başlatılan yeni hizmetler ile ilgili açıklama yapan Dursunbey Belediyesi Meclis Üyesi ve Dursunbey Belediyesi Orman Ürünleri A.Ş yönetim kurulu Başkanı Mustafa Söbüoğlu; “Tesisimizde Yarı olimpik yüzme havuzu, Türk hamamı, Sauna, Fitness gibi hizmetlerimiz devam etmekte. Bunun yanında tesisimizde bir adet diyetisyen ve fizyoterapist Dursunbeyli hemşehrilerimize hizmet vermeye devam ediyor. Tesisimizde son olarak spor salonumuzu rezerve ederek, Bayanlar günümüzde Bayanlarımıza özel spor hocası eşliğinde Zumba, step, aerobik derslerine de başlamış bulunmaktayız. Ayrıca tesis müdürümüz Tamer Özdemir’in girişimleri ile tesisimiz girişinde çeşitli ürünlerin satışına başladık. Dursunbeyli hemşehrilerimizi ve İlçemiz dışından gelecek tüm misafirlerimizi tesisimze bekliyoruz” dedi.

TESİSİN BAZI ÖZELLİKLERİ

Yarı olimpik olan havuzu 1.40 metre derinlikte, 25 Metre uzunluğunda 13 Metre genişliğinde. Klor, Ozon, PH dengeleyici bir sistemin mevcut olduğu havuzda 3 adet kum filtresi bulunmakta. Bu kum filtreleri ile havuzun temizliği otomatik olarak yapılırken, havuzdaki mevcut su bu sayede israf olmadan yeniden havuza geri kazandırılıyor. Katı yakıtlı kazanlarla ısıtılan bu teknolojik havuzda ortalama sıcaklık 26-27 °C. Havuzdaki suyun kum filtrelerinden temizlenerek geçmesinin ardından yeniden havuza basılması sebebi ile suda ısı kaybı da çok fazla yaşanmadığı için yakıt bakımından da havuz oldukça ekonomik.

Tesis’te ayrıca profesyonellerin kullandığı Fitness aletleri bulunmaktadır. Yürüyüş bantları, Bisikletler, Ağırlık aletleri ile çeşitli kondisyon aletlerinin bulunduğu Fitness Center, profesyonel bir spor imkanı sağlamaktadır. Tesiste ayrıca Termal Hamam konforunda Hamam ve 70 °C sıcaklığında Sauna bulunmaktadır.