Sporcularımız Kaza Geçirdi

Belediyesporlu Sporcularımızın içinde bulunduğu araç kaza yaptı. Kaleci Antrenörümüz yaşamını yitirirken 4 sporcumuz ise yaralandı.

22 Mayıs 2016 Saat: 11:38

Dursunbey-Kepsut yolu Eyüpbükü mevkiinde meydana gelen kazada içinde Dursunbey Belediyesporlu futbolcuların bulunduğu araç takla attı. Kazada Kaleci Antrenörümüz Ahmet Şakir Karakoç hayatını kaybederken, Kamil Gürpınar isimli sporcumuz ise ağır yaralandı. Araçta bulunan Ahmet Zahit Yanık, Fatih Bulaç ve Mehmet Bolu ise hafif şekilde yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, 31 AND 89 plakalı araç ile Dursunbey'den Balıkesir'e seyir halinde olan 5 kişi, Eyüpbükü bölgesinde kaza geçirdi. Yağış sebebi ile kayganlaşan yolda virajı aldıktan sonra takla atmaya başlayan araç yaklaşık 200 metre takla atarak yol kenarında yan yattı. Araçta bulunan 5 kişiden 2'si ağır yaralanırken, bilinci açık olan kazazedeler olay yerine acil yardım istedi. Kepsut, Balıkesir ve Dursunbey'den çıkan ambulanslar yaralıları bulundukları yerlerden alarak Hastanelere sevk etti. Kazada ağır yaralanan Ahmet Şakir Karakoç, Balıkesir Devlet Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Diğer ağır yaralı Kamil Gürpınar ise yapılan müdahalenin ardından Ayvalık Devlet Hastanesi yoğun bakım servisine sevk edildi.

Jandarma kaza ile ilgili inceleme yaparken, hayatını kaybeden Ahmet Şakir Karakoç'un Burhaniye'de toprağa verileceği öğrenildi.

BAŞSAĞLIĞI

Kepsut Eyüpbükü Mevkinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Dursunbey Belediyespor Kaleci Antrenörümüz Ahmet Şakir Karakoç'a Allahtan Rahmet yakınlarına başsağlığı diliyoruz. Ağır yaralı futbolcumuz Kamir Gürpınar ve diğer yaralı futbolcularımıza da acil şifalar diliyoruz...