Suçıktı'da Şiir Dinletisi

Belediyemizin Ramazan Ayı Etkinlikleri kapsamında Suçıktı’da ikinci etkinlikte gerçekleştirildi. Şair Mehmet Hacıismailoğlu’nun katıldığı programda katılımcılar duygu dolu anlar yaşadı.

19 Haziran 2016 Saat: 18:30

Ramazan ayı için özel etkinlikler hazırlayan Belediyemiz, Suçıktı’da çocuklar için özel etkinlik ve gösteriler, İlahi Dinletileri, Şiir dinletileri ve birçok sürpriz etkinliklerle, bu yıl Dursunbeyli vatandaşlarımıza dolu dolu bir Ramazan programı daha hazırladı.

Bu kapsamda İlçemizde düzenlenen Ramazan Ayı etkinliklerinin ikincisinde, Suçıktı’ya akın eden yüzlerce çocuk ve ailesi hem eğlenceli hem de duygu dolu dakikalar yaşadı. Teravih namazı sonrası başlayan programda Ünlü Şair Mehmet Hacıismailoğlu sahne alırken program öncesi orkestra çeşitli ilahiler seslendirdi.İlahi dinletisi sorası Mehmet Hacıismailoğlu kendi albümünden bir çok şiir ile sevilen bir çok şiiri seslendirdi. Sesi ile büyük beğeni toplayan Hacıismailoğlu kimi zaman vatandaşlarımızı duygulandırdı, kimi zaman ise gururlandırdı. Programda Belediyemiz tarafından vatandaşlara Osmanlı Macunu, Şerbet ikramı, Pamuk Helva, Patlamış mısır ikramı da yapıldı.

Belediye Meclis Üyelerimiz Vacit Kahvecioğlu, Yusuf Turhan ve Mustafa Söbüoğlu’nun da katıldığı etkinlikler gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.