Sülmen Bölgesimiz de Yeni Yol Çalışmaları

İlçemizde arazi şartları sebebi ile uzun zamandır yolları yapılmayan Sülmen bölgesinde, Belediyemiz tarafından yeni yol çalışmaları başlatıldı.

Videoyu İzlemek için Tıklayın...

Dursunbey’de zorlu arazi şartları sebebi ile sürekli ötelenen ve hak ettiği hizmeti alamayan Sülmen Bölgesinde yol çalışmaları başladı. Taşlık bir yapıya sahip arazide başlatılan yeni yol açma çalışmaları kapsamında iç yollar ve mahalle ana yolları Balıkesir- Kütahya yoluna bağlanıyor. İmar planına göre yeni yollarında açıldığı bölgede bir yandan da Belediye Fen İşleri tarafından taş döşeme çalışması yapılıyor.

Çalışmalar hakkında bilgi veren Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan; “İlçemizin Kütahya istikameti giriş yönünde kalan Sülmen Bölgemiz için uzun zamandan bu yana planladığımız yol çalışmaları geçtiğimiz haftalarda başladı. Çalışmalar fen işleri ekiplerimiz tarafından aralıksız sürdürülüyor. Bu kapsamda şu anda yeni yol açma çalışmalarımız, mevcut yollarda taş döşeme çalışmalarımız ve dolgu çalışmalarımız devam ediyor. Bu çalışmalar bittiğinde Sülmen Bölgemiz tam bir mahalle görünümü elde edecek. Bu bölgede yaşayan vatandaşlarımızın yoldan dolayı çektiği sıkıntılar inşallah son bulacak. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Sülmende devam eden çalışmaların kısa sürede tamamlanması ve bağlantı yollarının ana yola bağlantısının önümüzdeki günlerde tamamlanması planlanıyor.