Taekwondocu Sporcularımız'dan Büyük Başarı

Dursunbey Belediyespor’lu Taekwondocularımız Ayvalık’ta gerçekleşen şampiyonadan büyük başarı ile döndüler.

23 Mayıs 2016 Saat: 12:17

Geçtiğimiz günlerde Ayvalık’ta yapılan Balıkesir Minikler İl Şampiyonasına katılan Dursunbey   Belediyespor Kulübü Taekwondo Takımı olarak 3 kız 3 erkek sporcu ile müsabakalara katıldı.  Ayvalık’ta yapılan turnuvaya toplamda 13 takımın 167 sporcusu müsabakalarda ter döktü. Dursunbey Belediyespor Kulübünden katılan sporcular bayan takımı olarak genel klasmanda 3. lük kupası aldı. Turnuvada kendi kategorilerinde Eda Örs birincilik, Halime Duman ikincilik, Zeynep Korkmaz’da üçüncülük kürsüsüne çıktı. Erkeklerde ise Mustafa Demir, Yunus Erdoğan, Alper Adsan kendi kategorilerinde üçüncü oldular.