Turnacık ve Yassıören Yolunda Asfalt Çalışması

Dursunbey’e bağlı Turnacık ve Yassıören mahallelerinin bağlantı yolları Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından asfaltlandı.

Videoyu İzlemek için Tıklayın...
18 Mayıs 2017 Saat: 11:06

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Fen İşler Dair başkanlığı Dursunbey’e bağlı mahallelerde yol yapım çalışmalarını başlattı. Dursunbey'e görevlendirilen yaklaşık 40 kişilik ekip ilk etapta Turnacık ve Yassıören mahallelerinin bağlantı yollarını asfaltladı.

Daha önce asfaltta hazır hale getirilen 4 kilometrelik Turnacık yolu ve 6 kilometrelik Yassıören bağlantı yolu ekiplerin yoğun çalışmaları sonucu asfaltlanarak trafiğe açıldı. Çalışmaları yerinde inceleyen Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, Belediye Başkan yardımcısı Sadettin Aslan ve Büyükşehir Şantiye Şefi Vacit Kahvecioğlu ile birlikte çalışmalar hakkında bilgi aldı. Geçtiğimiz yıl asfalta hazır hale getirilen bu yolların Büyükşehir’in deneyimli yol ekipleri tarafından asfaltlandığını ifade eden Başkan Bahçavan, Bu yıl içerisinde Dursunbey genelinde yaklaşık 50 kilometrelik daha asfaltın yapılacağını söyledi. Bu çalışmalardan dolayı Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’a da teşekkür eden Başkan Bahçavan, ilçenin dört bir yanında hem asfalt hem de yol genişletme ve yenileme çalışmalarının sürdüğünü sözlerine ekledi.