Vali Yazıcı Dursunbey İmam Hatip Kampüsünü İnceledi

Vali Ersin Yazıcı, Dursunbey ilçesinde yapımı devam eden ve tamamlanma aşamasında olan Anadolu İmam Hatip Lisesi, Dursunbey Organize Sanayi Bölgesi ve Dursunbey Kur'an Kursu hizmet binasında incelemelerde bulundu.

15 Eylül 2017 Saat: 13:06

Beraberinde Kaymakam Nurettin Yücel ve Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan ile birlikte ilk önce Anadolu İmam Hatip Lisesi inşaatında incelemelerde bulunan Vali Yazıcı, burada yüklenici firma yetkilisinden çalışmalar ile ilgili bilgi aldı. Vali Yazıcı, yeni eğitim kurumunun bitirilerek hizmete açılması için çalışmaların sürdüğünü ve firmadan işçiliğe önem verilmesini istedi.
Vali Ersin Yazıcı ardından OSB ile ilgili yapılan çalışmalar hakkında Belediye Başkanı Bahçavan'dan bilgi aldı.
DAHA İYİ HİZMET VERİLMESİNİN TAKİPÇİSİYİM
Vali Yazıcı burada yaptığı açıklamada, Balıkesir'de inşaatı devam eden kamu yatırımlarının bir kısmının bitme aşamasında olduğunun bir kısmının da inşaatının hızlı bir şekilde devam ettiğini belirtti. Kentte çok güzel çalışmaların yapıldığını ve yapılmaya devam ettiğini ifade eden Vali Ersin Yazıcı, "Bugün inşaatı devam eden Dursunbey'deki yatırımları yerinde görmek istedik. İlimizdeki kamu hizmetleri düzenli bir şekilde devam ediyor. Buralardaki devlet yatırımlarımızı ve gelinen safhayı yerinde görmek, varsa yaşanan sıkıntıları çözmek, vatandaşlarımızın talep ve şikâyetlerini yerinde dinlemek üzere inceleme gezisi gerçekleştiriyorum. Devletin temsilcisi olarak vatandaşımıza verilen hizmetlerin en iyi şekilde yürütülmesi, aksaklıkların giderilmesi ve daha iyi hizmet verilmesinin takipçisiyim. " ifadelerini kullandı.
AKSAKLIKLARIN GİDERİLMESİ UYARISINDA BULUNDU
Vali Ersin Yazıcı, yaptığı incelemelerde gördüğü aksaklıkların giderilmesi ve inşaatın zamanında bitirilip hizmete konulması konusunda uyarılarda bulundu.
DİKKATLİ ÇALIŞMA YÜRÜTÜLMESİNİ İSTEDİ
Vali Yazıcı, okul yapımını üstlenen yüklenici firma yetkilisinden inşaatla ilgili bilgiler alarak inşaatın fen ve teknik şartname, sözleşme ve eklerine uygun olarak gerçekleştirilmesini, işçilik ve bazı yapım eksikliklerinin ivedilikle yerine getirilmesini, dikkatli çalışma yürütülmesini ve en kısa zamanda inşaatın bitirilmesini istedi.