Vali Yazıcı Dursunbey'de Şehit Ailesini Ziyaret Etti

Vali Ersin Yazıcı, 2 Eylül 2016 tarihinde Van'ın Çaldıran ilçesinde PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada Şehit olan Astsubay Kıdemli Çavuş Aydın Eryılmaz'ın Dursunbey Şabanlar Mahallesinde yaşayan ailesini ziyaret etti.

15 Eylül 2017 Saat: 13:09

TALEPLERİNİZ BİZİM İÇİN EMİRDİR

Vali Yazıcı, şehidimizin ailesine başsağlığı dileyerek kendileriyle sohbet etti. Ailenin isteklerinin olup olmadığını soran Vali Yazıcı, ''Talepleriniz bizim için emirdir. Kaymakamımız, Belediye Başkanımız burada, kapımız da gönlümüzde her zaman şehit ailelerine açık.'' dedi.

MİLLET İÇİN CANINI FEDA EDEBİLİR

Şehitliğin en yüce makam olduğunu söyleyen Vali Yazıcı, "Ailelerine gurur, Türk Milletine hayat veren yüce şehitlerimiz, yurdun dört bir yanındaki hatıralarıyla şanlı tarihimizin sayfalarına vatanseverliğin en güzide örneklerini yazdırdılar. Onların uğrunda can verdiği bu topraklar, akıttığı kanla vatan olmuştur. Hiçbir feragat, hiçbir vazgeçiş can kadar kıymetli olamaz. Ancak, vatan, millet, iman; can kadar, canan kadar sevilirse, İnsan kendinden vazgeçebilir. Millet için canını feda edebilir. Biz bir aileyiz. Balıkesir Valiliği her zaman yanınızdadır. Balıkesir Valisi her zaman yanınızdadır, hizmetkârınızdır. Bu büyük millet her zaman yanınızdadır, size minnettardır. Tüm şehitlerimizi ve aramızdan ayrılan gazilerimizi minnet ve rahmetle anıyor, tüm gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. "dedi.

KİMSE BİZİ YOLUMUZDAN DÖNDÜREMEYECEKTİR

Mücadeleyi sürdürerek şer odaklarının üstesinden geleceğimizi ifade eden Vali Yazıcı, "Tek olacağız birlikte olacağız, yolumuza devam edeceğiz. Kimse de bizi yolumuzdan döndüremeyecek. Devletimizin en tepesinden en alttaki görevlisine kadar tek vücut halinde yolumuza devam edeceğiz. Allah hepinize sabır versin. Başınız sağ olsun. Durmak yok. Allah'ın izniyle bu ülke layık olduğu yere çıkacaktır. Bunu da hep birlikte sağlayacağız. Tekrar başınız sağ olsun. "dedi.

Ziyarette Vali Ersin Yazıcı'ya Dursunbey Kaymakamı Nurettin Yücel ve Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan eşlik etti.