YSK Başkanımızın Mutlu Günü

Yüksek Seçik Kurulu Başkanımız hemşehrimiz Sadi Güven’in torunları Ahmet Baran ve Hüseyin Toprak sünnet oldu.

28 Mayıs 2016 Saat: 16:02
YSK Başkanımız Sadi Güven’in İlçemizde yaşayan torunlarının sünnet cemiyeti mutluluğunu yaşadı. Esra Güven Yeşilova ve Zafer Yeşilova’nın oğulları, YSK Başkanımız Sadi Güven’in torunları Ahmet Baran ve Hüseyin Toprak Yeşilova’ın sünnet törenine YSK Üyeleri, Dursunbey Kaymakamımız Yaşar Aksanyar, Tekkeköy Kaymakamı İbrahim Küçük, Belediye Başkanımız Ramazan Bahçavan, Siyasi Parti temsilcileri, Savcı ve hakimler ile çok sayıda davetli katıldı.

Dursunbey Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezinde gerçekleşen sünnet cemiyetine İlçe halkının da ilgisi yoğun olurken, YSK Başkanı Sadi Güven torunlarının bu günlerini gördüğü için çok mutlu olduğunu belirtti. Ankara’dan davete gelen bürokrat ve diğer misafirlerle yakından ilgilenen Sadi Güven kendilerini bu mutlu günde yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti.

BAYRAM ÖZDEMİR
15 Haziran 2016 Saat: 10:42