Yeni Stadımızın Tesisleri Planlanıyor

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İlhan Arslan Belediye Başkanımız Ramazan Bahçavan'ı ziyaret etti. Ziyarette İlçemizde yapımı süren yeni stadımızın yanında yapılacak olan tesisler ile ilgili görüşmeler gerçekleştirildi.

16 Mart 2016 Saat: 11:29

İlçemizde Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yapımı sürdürülen İlkay Gündoğan Stadyumu ile ilgili tesis planlama çalışmaları devam ediyor. 22 bin metrekarelik alana inşa edilen stadın yapım süreci aralıksız devam ederken Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İlhan Arslan Belediye Başkanımız Ramazan Bahçavan’ı makamında ziyaret etti.

Stada yapılacak olan tribünler, soyunma odaları, dinlenme alanları, kafeterya, hakem odaları ve taraftar tahliye alanları ile ilgili Başkan Bahçavan’la görüş alışverişinde bulunan İlhan Arslan proje görselleri ile ilgili bilgi verdi. Başkan Bahçavan’da daha sonra yeni tesisler yapılması planlanan stat ile ilgili görüş ve önerilerini İl Müdürü ile paylaştı. Dursunbey Belediyespor kulübü Başkanımız Yusuf Turhan’ın da katıldığı görüşmede Turhan taraftar, hakem ve sporcu geçişlerinin bir birinden ayırılmasını talep etti. Bu talebi dikkate alan İl Müdürü Arslan projede Başkan Bahçavan’ın da belirttiği bazı değişiklikleri not etti.

Önümüzdeki aylarda tamamlanması planlanan İlkay Gündoğan Stadyumu, sentetik çim olarak hizmete açılacak. Ünlü Futbolcu İlkay Gündoğan’ın da yeni tesisler yapacağı stat’ta tribün kapasitesi de arttırılacak.