Yeni Yolda Çizgi Çalışması Yapıldı

Dursunbey’de Büyükşehir Belediyesi tarafından asfaltlanarak trafiğe açılan yolda çizgi çalışması gerçekleştirildi.

Videoyu İzlemek için Tıklayın...
08 Aralık 2016 Saat: 12:36

Suçıktı Bulvarı ve Terminal kavşağı arasında gerçekleşen yol yapım çalışmalarının ardından yolda çizgi çalışması gerçekleştirildi. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesine bağlı Trafik Şubesi tarafından gerçekleştirilen çizgi çalışmasında, 800 metrelik yolda 4 etaplı çizgi çalışması gerçekleşti. Yolun Sağ bölümünde ayrılan 2.25 metrelik bisiklet yolunun haricinde yolun iki tarafına da güvenlik-cep şeridi oluşturuldu.

Akşam saatlerinde dek süren çalışmalarda geçtiğimiz yıl asfaltlanan ve çizgileri çekilen Adnan menderes bulvarında da çizgi yenileme çalışması gerçekleştirildi.