Zabıtamız Motorize Ekip Kurdu

Belediyemiz bünyesinde oluşturulan motorize zabıta ekipleri, vatandaşlarımıza daha çabuk ve daha etkin olarak hizmet verecek.

17 Mart 2016 Saat: 11:52

Belediyemiz, denetim ve çalışmalarını daha seri şekilde yapabilmek amacıyla, Zabıta Amirliği bünyesinde motorize zabıta ekibi kurdu.

Belediyemiz Zabıta Amirliğinin motorize ekipleri, zabıta araçlarının giremeyeceği yerlere rahatlıkla girerek görev yapabilecek ve motorize ekiple, şikâyet, kaldırım işgalleri, trafik düzenlemeleri gibi görevleri daha hızlı bir şekilde yapacak.

Yeni oluşturulan Motorize Zabıta Ekiplerini denetleyen Zabıta Amirimiz Rüştü Oktay, “Belediye Başkanımız Ramazan Bahçavan’ın talimatı ile Vatandaşlarımıza daha iyi ve daha hızlı hizmet etmek için Zabıta Amirliğimize 2 yeni motosiklet alarak Motorize bir ekip kurduk. Zabıta Ekiplerimiz bu araçlar sayesinde özellikle araç trafiğinin yoğun olduğu ana arterlerde trafik sorunu, şikâyet, kaldırım işgalleri gibi olaylara daha çabuk müdahale edecekler” dedi.

Önümüzdeki günlerde gelecek kıyafet ve ekipmanlar ile Motorize ekibin göreve başlayacağını ifade eden Zabıta Amirimiz Rüştü Oktay, vatandaşlarımızın ALO 153 zabıta hattını arayarak istek ve şikayetlerini de iletebileceğini hatırlattı.