Zabıtamız Pazarda Fiyat ve Ürün Denetimi Yaptı

Belediyemize bağlı Zabıta ekipleri, İlçe pazarımızda fiyat etiketlerini ve çürük meyve sebze denetimi yaptı.

19 Şubat 2016 Saat: 10:53
İlçe Pazarımızda denetimlerde bulunan Belediyemiz Zabıta amirliği pazaryeri ekipleri, vatandaşlarımızın daha uygun fiyata, kaliteli ürün tüketebilmesi için ürünlerin üzerine yerleştirilen fiyat etiketlerini ve tezgâhlardaki ürünleri kontrol etti.

Pazar yerindeki tezgâhları tek tek dolaşan Zabıta ekiplerimiz, etiket ve evrak kontrollerini yaparak, yasalara uygun olmayan, çürük mal satan tezgâh ve satış noktalarını uyardı. Tezgâhlardaki fiyat etiketlerini detaylı şekilde inceleyen ekipler, çift taraflı fiyat etiketi koyan tezgahlara ilk uyarılarını yaptı.

Zabıta Amirliğimizden yapılan açıklamada, pazar yerlerinde titizlikle ve periyodik olarak denetimlerin süreceği belirtilerek, uyarıları ve kuralları dikkate almayan esnaf için yasal tedbirlerin alınmaya devam edileceği kaydedildi.