Zabıtamız'dan Trafik Denetimi

Belediyemiz Zabıta Amirliğine bağlı trafik ekiplerimiz Lise Kavşağında hem yayalara hem de sürücülere yönelik denetim ve eğitim gerçekleştirdi.

21 Nisan 2016 Saat: 13:57

Belediyemiz ve Karayolları tarafından ilçemizin en işlek caddelerinden birisi olan Lise kavşağına konulan sinyalizasyon sisteminin ardından Belediyemiz Zabıta ekipleri bu cadde de eğitim ve denetim amaçlı kontroller gerçekleştiriyor. Zabıta ekiplerimiz denetimlerde kurallara uymayan yayalar ve sürücülere uyarılarda bulunarak, sinyalizasyon sistemi ve yaya geçitlerinin kullanımı konusunda uyarılar yapıyor.

Zabıta Amirimiz Rüştü Oktay denetimlerin günlük olarak gerçekleştiğini özellikle sabah okul saatlerinde trafiğin yoğun olduğu bu caddede zabıta trafik ekiplerinin konuşlandırıldığını söyledi. Oktay; “Sinyalizasyon sistemi ile trafiğin düzene girdiği Lise kavşağımızda olumsuzlukların minimuma indirilmesi için çalışmalarımız devam ediyor. Ekiplerimiz özellikle yayalara yaya geçitlerinin kullanılması için uyarılarda bulunuyorlar. Sürücülerin ise trafik işaret ve işaretçilerine uyması yönünde uyarılarımız oluyor. Denetimlerimiz aralıksız olarak devam edecektir” dedi.