Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan’ın talimatı ile gül şekli verilmiş şallar 8 Mart Kadınlar günü dolayısı belediye ekipleri tarafından kadınlara hediye edildi.
08 Mart 2018 Saat: 16:42
Dursunbey Devlet Hastanesinde görevli Uzman Doktor Ali Kırık 8 Mart Dünya Kadınlar günü ile birlikte kutlanan Dünya Böbrek gününde farkındalık amacı ile Kadın ve Böbrek Hastalıklarına yönelik eğitim semineri verdi.
08 Mart 2018 Saat: 14:17
Dursunbey Belediyesi “Dursunbey’den Aksa’ya Uzanan Zeytin Dalı” konulu konferans düzenlendi. Kültür Merkezinde düzenlenen konferansa konuşmacı olarak Almanya’da yaşayan aktivist-yazar Tuğrul Selmanoğlu katıldı.
05 Mart 2018 Saat: 22:19
Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan okuma yazma seferberliği kapsamında Dursunbey Halk Eğitim Merkezi'nin kurslarına katılan kursiyerlere Dursunbey Belediyesi tarafından eğitim seti hediye edildi.
05 Mart 2018 Saat: 17:19
Dursunbey Belediyesi, AK Parti Dursunbey İlçe Başkanlığı ve MHP Dursunbey İlçe Başkanlığı Afrin’de devam eden terör mücadelesinde Mehmetçiğe destek olmak amacı ile birlik olarak İlçede Bayrak asma seferberliği başlattı.
01 Mart 2018 Saat: 17:20
Balıkesir’in Dursunbey İlçesine bağlı Akyayla mahallesinde geçtiğimiz yıl meydana gelen trafik kazasında dereye uçan araçta bulunan Baba ve çocuklarının ismi Dursunbey Belediyesi tarafından yapılan çocuk parkında yaşayacak.
01 Mart 2018 Saat: 15:43
Dursunbey’de yapılacak olan 3.etap TOKİ konutlarının ihalesi geçtiğimiz 26 Şubat’ta İstanbul’da yapıldı. Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan TOKİ Konutları sürecinde kendilerine destek olan Balıkesir Milletvekili Kasım Bostan ve TOKİ Başkanı M. Ergün Turan’a teşekkür etti.
01 Mart 2018 Saat: 13:48
Türkiye Beyazay Derneği tarafından başlatılan ve Cumhurbaşkanlığı himayelerinde yürütülen 'Aşmak İçin Hareket' projesi Dursunbey’de yoğun bir katılımla start aldı.
28 Şubat 2018 Saat: 17:21
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından Dursunbey’de gösterime sunulan ‘Pişman Patiler’ Çocuk tiyatrosu yoğun bir ilgi ile karşılandı. Tiyatroyu yüzlerce çocuk izledi.
20 Şubat 2018 Saat: 14:13
İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City'nin Türk asıllı futbolcusu İlkay Gündoğan, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde sevgilisine tek taş yüzük almak yerine Dursunbey Belediyesi'ne engelli taşıma aracı hediye etti. Bu araçtan ilçede yaşayan yaklaşık 500 engellinin faydalanması düşünülüyor.
15 Şubat 2018 Saat: 11:15