Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, Dursunbey Devlet Hastanesinde görevli hastane yöneticileri ve Doktorları ziyaret ederek, doktorların ve sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp bayramını kutladı.
14 Mart 2017 Saat: 12:20
Manchester City forması giyen Dünyaca ünlü Türk asıllı futbolcu İlkay Gündoğan memleketi Balıkesir’de bulunan tüm amatör futbol kulüplerine kendi adına özel olarak ürettirdiği Futbol Toplarını Dursunbey Belediyespor kulübü Başkanı Yusuf Turhan aracılığı ile teslim etti.
14 Mart 2017 Saat: 11:21
Gençlik ve Spor bakanlığı tarafından Dursunbey’e yapılacak olan Gençlik Merkezinin ihale tarihi 30 Mart olarak belirlendi. Gençlik merkezinin yapı görselleri ise büyük beğeni topladı.
13 Mart 2017 Saat: 14:30
Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan’ın talimatı ile bir çift eldivenden oluşan yapay Güller 8 Mart Kadınlar günü dolayısı ilçede bulunan kadınlara Belediye ekipleri tarafından hediye edildi.
08 Mart 2017 Saat: 13:59
Dursunbey Belediyesi ile İlçe Sağlık Müdürlüğü arasında yapılan protokolle İlçe merkezi ve kırsal mahallelerden vatandaşlar KETEM(Kanser Erken Teşhis, Tarama ve Eğitim Merkezi)’ne getirilerek kanser taraması yapılacak.
08 Mart 2017 Saat: 09:03
Milli görüş lideri eski Başbakan Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın ölüm yıldönümü ve Erbakan’ı anma haftası sebebi ile Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan’ı makamında ziyaret eden Saadet Partisi Dursunbey teşkilatı yönetimi Başkan Bahçavan’a kitap hediye etti.
03 Mart 2017 Saat: 16:46
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Balıkesir’e bağlı Dursunbey Belediyesine çok amaçlı arazöz hibe edildi.
01 Mart 2017 Saat: 14:20
Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan yaptığı açıklamada TOKİ ile yaptığı görüşmelerin ardından ilçeye yapılacak olan 170 daireli 3. Etap TOKİ konutlarının ön kayıtları 21 Nisan’a kadar devam edeceğini söyledi.
28 Şubat 2017 Saat: 10:17
Dursunbey Belediyesi tarafından İlçenin en işlek ve prestijli caddelerinden birine yapılacak olan Kent Park işyerleri 20 Mart, Kent Park Konutları ise 22 Mart’ta ihale usulü ile satışa çıkacak.
24 Şubat 2017 Saat: 10:22
Dursunbey Yatılı Bölge Ortaokulu Futsal kız takımı Balıkesir’de yapılan müsabakalarda il birincisi oldu. Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan başarılı sporcuları ödüllendirdi.
22 Şubat 2017 Saat: 08:56