Dursunbey’e Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından yapılması planlanan Yaşlı bakım Merkezi’nin yerini incelemek üzere Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürü İshak Çiftçi Dursunbey’e geldi.
13 Nisan 2017 Saat: 15:50
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından Dursunbey Saz Bölgesine, etrafında su görselleri ile çevrili olan ada kafe ve çevre düzenlemesi yapılacak.
11 Nisan 2017 Saat: 14:10
Referandum çalışmaları kapsamında bugün Dursunbey’e gelen Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur Demokrasi nöbetlerinin yapıldığı meydanda binlerce Dursunbeyliye hitap etti. Başkan Uğur Dursunbey Balıkesir arası otobüs seferi müjdesi verirken, Kasım Bostan ise Doğalgaz için Bakan Albayrakla görüştüğünü açıkladı.
11 Nisan 2017 Saat: 14:05
Balıkesir’in Dursunbey İlçesinde onlarca köyü bir birine bağlayan ve çile yolu olarak bilinen Kavacık-Durabeyler arasındaki tahtalı rampası Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılmaya başlandı.
10 Nisan 2017 Saat: 16:34
Dursunbey Organize Sanayi Bölgesi imar planı Bilim Sanayi ve teknoloji bakanlığı tarafından onaylandı. Yeni süreçte altyapı ihale süreci başlayacak.
10 Nisan 2017 Saat: 13:02
Dursunbey'de öğrenim gören öğrenciler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün organizasyonu, Dursunbey Belediyesi ve Bursa Büyükşehir Belediyesi desteği ile Bursa Şehir Gezisine katıldılar.
05 Nisan 2017 Saat: 14:40
Dursunbey’e bağlı Hondular mahallesi ile bazı kırsal mahalleleri ana yola bağlayan dar yol, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından genişletilmeye başlandı.
30 Mart 2017 Saat: 15:34
Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan ile UEDAŞ Genel Müdürü Mesut Efe tarafından GES (Güneş Enerji Sistemleri) dağıtım sistemine bağlantı anlaşması imzalandı.
30 Mart 2017 Saat: 10:55
Dursunbey Belediyesi ve Diva-Sen Dursunbey Temsilciliğinin ortaklaşa düzenlediği Kur’an-ı Kerim ziyafeti ve Aile Olma Bilinci Konferansı, Diyanet İşleri Başkanlığı Manisa Eğitim Merkez Eğitim Görevlisi Hüseyin Öresin tarafından Mehmet Akif Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.
27 Mart 2017 Saat: 15:21
Dursunbey Belediyesinin ilçeye kazandırdığı Tematik Kütüphanesini sık sık ziyaret eden öğrenciler Orman Haftası sebebi ile Dursunbey Orman işletme Müdürlüğünün bal ormanı olarak belirlediği alanda fidan dikti.
27 Mart 2017 Saat: 12:24