İstanbul Medipol Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencileri sosyal bir proje olan "Hayal Duvarı" kapsamında, Balıkesir'in Dursunbey ilçesine bağlı Şehit Faruk Gezen İlkokulunda öğrencilerin gelecek hayallerini yansıtan resimlerle dolu bir duvar yaptı.
21 Şubat 2017 Saat: 11:35
Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan Enerji Bakanlığı müsteşar yardımcısı Abdullah Tanvan’la Dursunbey’e yapılacak olan enerji yatırımlarını görüştü.
21 Şubat 2017 Saat: 09:23
Dursunbey’de yapılacak olan Organize Sanayi Bölgesine Gazellidere Tren garından demir yolu hattı bağlanacak. Böylelikle lojistik açıdan Dursunbey OSB yatırımcılara büyük avantaj sağlayacak.
20 Şubat 2017 Saat: 10:06
Dursunbey Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen ‘Küçük Küçük Dünya’yı Biriktiriyoruz’ Projesi Milletvekilleri Kasım Bostan ve Mahmut Poyrazlı’nın katılımı ile start aldı.
17 Şubat 2017 Saat: 15:26
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen Mahalle Ligi Futbol turnuvasında eşleşen Dursunbey ile Marmara Adaları ilçelerinin yıldızlar ve gençler kategorileri takımları Dursunbey Laliga halısaha da karşı karşıya geldi. Karşılaşmalarda her iki ilçenin de birer temsilcisi galibiyet elde etti.
15 Şubat 2017 Saat: 16:50
Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan tarafından Türkiye’de ilk kez açılan Tematik Çocuk Kütüphanesinde etkinlikler aralıksız devam ediyor.
13 Şubat 2017 Saat: 09:07
Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan’ın talimatı ile, genç yazar Ali Öztürk’ün ilk kitabı’ İmam Hatipli’ Dursunbey İmam Hatip Lisesi öğrencilerine hediye edildi. Genç yazar Öztürk hem kitabını imzaladı, hem de konferans verdi.
03 Şubat 2017 Saat: 14:38
Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan aşağı sanayi bölgesinde yerlerinden feragat ederek yol genişletme çalışmalarına destek olan Aşağı sanayi bölgesinde ki keresteci esnafları onuruna yemek programı düzenledi.
02 Şubat 2017 Saat: 11:12
Badminton Balıkesir okullar arası Finallerine katılan Dursunbey Farabi Mesleki ve Anadolu Teknik Lisesi öğrencileri zorlu rakiplerini eleyerek finale yükselirken, sporcular takım halinde İl Birincisi oldu. Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan dereceye giren öğrencileri kutlayarak ödüllendirdi.
27 Ocak 2017 Saat: 15:22
Dursunbey’de etkisini gösteren soğuk havanın ardından gece saatlerinde kar yağışı başladı. İlçe 27 Ocak Cuma gününe beyaz örtü ile uyandı.
27 Ocak 2017 Saat: 09:52