Dursunbey Belediyesi, Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında Saz mesire alanında çeşitli etkinlikler gerçekleşti. Hacivat Karagöz, Kukla gösterileri ve birçok oyunun oynandığı etkinlikte minikler ve aileleri keyifli bir gece geçirirken, gecenin sonunda ise Dursunbeyli musiki sanatçısı Kamil Avcı sahne aldı.
12 Haziran 2017 Saat: 10:03
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından Dursunbey ile Balıkesir arasında düzenlenen Belediye seferleri İndirimli 8 TL, tam ise 10 TL olarak değiştirildi. Ayrıca otobüsler Balıkesir’de şehir içi TTM’de yolcu indirip, Kurtdereli Kapalı Spor salonu karşısında yolcu alacak.
08 Haziran 2017 Saat: 11:35
Dursunbey Belediyesinin organize ettiği Ramazan etkinlikleri kapsamında geçtiğimiz Cumartesi günü Saz Mesire alanında çeşitli programlar düzenlendi.
05 Haziran 2017 Saat: 14:02
Dursunbey Zabıtası İlçede faaliyet gösteren ekmek Fırınlarında denetim gerçekleştirdi. Denetimlerde Temizlik ve Hijyenin yanı sıra pidelerin gramları ölçüldü, çalışanların sağlık belgeleri incelendi.
05 Haziran 2017 Saat: 11:47
Dursunbey Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Ramazan Etkinlikleri 3 Haziran Cumartesi günü Saz Mesire alanında başlıyor. Etkinliklerin finali 23 Haziran’da Yusuf Güney’in sahnesi ile son bulacak.
30 Mayıs 2017 Saat: 10:12
Dursunbey Belediyesi ve Esnaf Odası tarafından organize edilen Ramazan Çadırı bu yıl da yoğun ilgi görüyor.
29 Mayıs 2017 Saat: 09:38
Balıkesir’in Dursunbey İlçesine bağlı Hacı Ahmet Pınarı mahallesinde ikamet eden Doğuştan engelli 19 yaşındaki Mine Karaca’nın hayallerine Dursunbey Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi ile kavuştu.
25 Mayıs 2017 Saat: 15:52
Belediyemiz tarafından Sosyal ve Kültür etkinlikleri kapsamında ‘Ecdadın İzinde, Çanakkale yolunda’ adı altında öğrenciler ve Gaziler için kültür gezisi düzenlendi.
24 Mayıs 2017 Saat: 10:43
Balıkesir Büyük Aile Oluyor projesi kapsamında Dursunbey’de Büyükşehir Belediye konservatuvar tarafından konser verildi.
23 Mayıs 2017 Saat: 11:26
Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, her yıl Mayıs ve Eylül aylarının üçüncü haftasında düzenlenen Türkiye Belediyeler Birliği Meclis Toplantısı’na katıldı. Toplantıda Dursunbey Belediyesine kepçe hibe edildi.
22 Mayıs 2017 Saat: 11:38