Dursunbey Belediye Meclisi Ermenistan’ın uluslararası hukuku ihlal ederek ağır silahlarla Azerbaycan sivil yerleşim yerlerini ve askerlerini hedef alan saldırılarını Belediye meclisinde okunan bildiri ile kınadı.
02 Ekim 2020 Saat: 17:57
Dursunbey’de EBA eğitim ağına ulaşamayan 961 öğrenci için kurumlar harekete geçti. Kaymakamlık, Belediye, Milli Eğitim, Sosyal Yardımlaşma Vakfı ve Müftülük eğitim için aynı protokolde buluştu.
29 Eylül 2020 Saat: 14:28
Balıkesir İl Hıfzıssıhha Kurulunun tüm kamu kuruluşları başta olmak üzere birçok kurumun girişinde HES kodu zorunluluğu getirmesinin ardından Dursunbey Belediyesi girişlerinde hazırlıklar tamamladı.
24 Eylül 2020 Saat: 13:46
Balıkesir’in Dursunbey ilçesinde geçtiğimiz gün meydana gelen çöp yangınını Alo 177’yi arayarak ihbar eden çocuklar Orman Bakanı Bekir Pakdemirli tarafından kutlanmıştı. Çocuklar Dursunbey Belediyesi ve Alaçam Orman müdürlüğü tarafından ödüllendirildi.
23 Eylül 2020 Saat: 10:07
Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e Mareşal rütbesi ve Gazi unvanı verilişinin yıl dönümü ve Gaziler Günü, ilçemiz'de Resmi tören ile kutlandı.
19 Eylül 2020 Saat: 11:37
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Ak parti Balıkesir Milletvekili Yavuz Subaşı ve beraberindeki heyet Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan ev sahipliğinde ilçede süren projeleri inceledi. Gün boyu ilçede kalan Başkan Yılmaz akşam ise Muhtarlar ve STK temsilcileri ile bir araya geldi.
17 Eylül 2020 Saat: 14:05
ingiltere Premier lig takımlarından Manchester City'de forma giyen İlkay Gündoğan ve ailesi Dursunbey Belediyespor altyapı takımına malzeme ve top desteğini sürdürüyor.
15 Eylül 2020 Saat: 12:43
Dursunbey Belediyesi Sevgi evi misafirleri Düğüncüler bölgesinde piknikte buluştu. Pandemi döneminde uzun süredir izole halinde olan yaşlılar, hamam suyunda keyif yaptı.
11 Eylül 2020 Saat: 11:09
Bugün Dursunbeyimizin düşman işgalinden kurtuluşunun 98. yıldönümü. Destanlarla dolu bu günü kutlamanın mutluluğu içindeyiz. 30 Ağustos zaferi ile birlikte işgalcileri geldikleri gibi geri göndererek, ilerleyişini sürdüren şanlı Türk Ordusu, 3 Eylül günü Dursunbey'e gelerek kurtuluşu müjdelemiştir. Güzel İlçemizin kurtuluş gününü kutlarken, bu anlamlı günde Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını, tüm şehit ve gazilerimizi saygıyla anıyoruz. Güzel ilçemizin kurtuluş günü, hepimize kutlu olsun...
03 Eylül 2020 Saat: 11:22
Dursunbey’de ikincisi açılacak olan 112 istasyonu için Dursunbey Belediyesine ait arsa, İlçe sağlık müdürlüğüne 30 yıllığına tahsis edildi.
24 Ağustos 2020 Saat: 15:40