Dursunbey’de yapımına başlanan 3. Etap TOKİ konutları ile ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, geçmiş dönemde alınan 157 ön talebin haklarının devam ettiğini, Şubat ayı sonrası vazgeçilen ön talepler ile ilgili yeniden talep toplanacağını ve fiyatların belli olacağını söyledi.
10 Ekim 2019 Saat: 15:46
Dursunbey Çevre yolunda devam eden Duble yol çalışmalarının biten bölümlerinde aydınlatma için çalışmalar başladı.
10 Ekim 2019 Saat: 12:52
Dursunbey'de 3. etap olarak yapımına başlanan TOKİ konutlarında kazı çalışmaları başladı.
05 Ekim 2019 Saat: 15:17
İçişleri Bakanlığı'nın trafikte yaya önceliğine dikkat çekmek için başlattığı 'Önce Yaya' projesi kapsamında Balıkesir'in Dursunbey ilçesinde bulunan yaya geçitlerinde tüm Türkiye'de olduğu gibi uygulama yapıldı.
02 Ekim 2019 Saat: 14:33
Dursunbey’de yapımı devam eden Organize Sanayi Bölgesinin elektrik nakil hattı ve alçak gerilim, yüksek gerilim hattı ihalesi Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığında gerçekleşti.
02 Ekim 2019 Saat: 10:24
Dursunbey Belediyesi tarafından her yıl organize edilen Doğa yürüyüşleri 5 Ekim’de Karyağmaz Bölgesinden başlıyor.
27 Eylül 2019 Saat: 14:11
Balıkesir’in Dursunbey ilçesinde Gaziler Günü sade bir törenle kutlandı.
19 Eylül 2019 Saat: 14:31
Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, bazı medya organları ve Sosyal medya üzerinde yayınlanan ‘Dursunbey’de Camiler Satılıyor’ haberlerini sert bir dille yalanladı. Başkan Bahçavan arsası Belediye’ye ait olan Camilerin arsalarının gerçek sahibi olan Maliye’ye devir edildiğini, Belediyenin ise Maliye’ye borcunun değil alacağının olduğunu belirtti.
17 Eylül 2019 Saat: 19:07
Dursunbey Belediyesi ile İlçe Sağlık Müdürlüğü arasında imzalanan protokolle İlçe merkezi ve kırsal mahallelerde yaşayan kadınlar KETEM(Kanser Erken Teşhis, Tarama ve Eğitim Merkezi)’ne gelerek kanser taraması yaptırdıklarında, Belediye’ye ait Ada Kahvecisi ve Sosyal Tesislerde ücretsiz kahve ve aktivite imkânı bulacak.
17 Eylül 2019 Saat: 09:30
Balıkesir Milletvekili Adil Çelik ve Karayolları Bölge Müdürü Mehmet Aşık Dursunbey-Balıkesir yolunda devam eden çalışmaları inceleyerek, projeler üzerinde inceleme gerçekleştirdiler.
12 Eylül 2019 Saat: 13:24