Koronavirüs önlemleri kapsamında Dursunbey'de vatandaşın toplu bulunduğu yerlerde, okullarda ve devlet kurumlarında dezenfeksiyon çalışmalarına hız verildi.
14 Mart 2020 Saat: 11:12
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından başlatılan "Sıfır Atık Projesi" kapsamında uzun yıllardan bu yana detaylı olarak çalışmalarını sürdüren Dursunbey Belediyesi, İl merkezinin ardından İlçeler arasında ilk "Sıfır Atık Belgesi" alan ilçe oldu.
10 Mart 2020 Saat: 16:23
Türkiye Triatlon Federasyonu Dursunbey Kros Duatlonu Türkiye şampiyonası finali Dursunbey’de gerçekleşti. Yüzlerce sporcunun katıldığı yarışlar nefes kesti.
08 Mart 2020 Saat: 17:56
İlçemizin tanıtımı ve doğa sporlarına dikkat çekmek amacı ile 8 Mart 2020 Pazar günü Türkiye Triatlon Federasyonu ve Dursunbey Belediyemizin ortak organizasyonu ile Kros Duatlon yarışları yapılacaktır.Be sebeple aşağıdaki haritalarda belirlenen yollar belirlenen saatlerde taşıt trafiğine ve yaya geçişlerine kapatılacaktır.Anlayışınız için teşekkür ediyor, katılımlarınızı bekliyoruz.
06 Mart 2020 Saat: 11:50
Türkiye Triatlon Federasyonu tarafından yarış takvimine alınan Dursunbey Kros Duatlonu Türkiye Şampiyonası Finali olarak 8 Mart Pazar günü Saz bölgesinde start alacak. Türkiye genelinden yüzlerce sporcunun katılacağı büyük organizasyon için hazırlıklar sürüyor.
05 Mart 2020 Saat: 14:19
İdlib'de Türk askerine yapılan saldırının ardından şehit olan Mehmetçikler, Dursunbey Belediye Meclisi Mart Ayı İlk Toplantısı'nda unutulmadı. Meclis'te bulunan 3 partinin üyeleri ortak bir bildiri yayınladı.
03 Mart 2020 Saat: 17:42
8 Mart Dünya Kadınlar Günü sebebi ile Belediyemiz tarafından düzenlenen Dicle Çakır Konseri iptal edildi.
28 Şubat 2020 Saat: 10:29
Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, İdlib'de rejim unsurları tarafından alçakça yapılan hava saldırısı sonucu şehit edilen askerler için bir mesaj yayımladı. Başkan Bahçavan, mesajında; 'İdlib'den gelen haberler yüreğimizi dağladı. Milletimizin başı sağolsun! Rabbim ordumuzu korusun.' dedi.
28 Şubat 2020 Saat: 07:24
Dursunbey İlçe girişi ve çevre yolunda Karayolları ekipleri tarafından toplam 4 bin metrelik bariyer çalışması yapılıyor.
24 Şubat 2020 Saat: 16:03
Dursunbey’de Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yapımına başlanan 3. Etap TOKİ’de temel atma töreni gerçekleşti.
21 Şubat 2020 Saat: 16:38