Dursunbey Belediyesi, şehrin farklı noktalarına yerleştirdiği kullanılmış giysi ve ayakkabı kumbaraları ile vatandaşların evindeki kullanılmayan giysi atıklarını toplayıp ihtiyaç sahibi vatandaşlarla buluşturan yepyeni bir sosyal sorumluluk projesini daha hayata geçirdi.
15 Haziran 2017 Saat: 15:04
Dursunbey Belediyesi ve Dursunbey Kaymakamlığı ortaklaşa İlçede yaşayan yetimler, öksüzler, şehit aileleri, gaziler ve yakınları onuruna ‘Gönlümüz Bir, Soframız Bir’ iftarı düzenledi. İftar programına Balıkesir Milletvekili Kasım Bostan’da katıldı.
12 Haziran 2017 Saat: 11:47
Dursunbey Belediyesi, Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında Saz mesire alanında çeşitli etkinlikler gerçekleşti. Hacivat Karagöz, Kukla gösterileri ve birçok oyunun oynandığı etkinlikte minikler ve aileleri keyifli bir gece geçirirken, gecenin sonunda ise Dursunbeyli musiki sanatçısı Kamil Avcı sahne aldı.
12 Haziran 2017 Saat: 10:03
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından Dursunbey ile Balıkesir arasında düzenlenen Belediye seferleri İndirimli 8 TL, tam ise 10 TL olarak değiştirildi. Ayrıca otobüsler Balıkesir’de şehir içi TTM’de yolcu indirip, Kurtdereli Kapalı Spor salonu karşısında yolcu alacak.
08 Haziran 2017 Saat: 11:35
Dursunbey Belediyesinin organize ettiği Ramazan etkinlikleri kapsamında geçtiğimiz Cumartesi günü Saz Mesire alanında çeşitli programlar düzenlendi.
05 Haziran 2017 Saat: 14:02
Dursunbey Zabıtası İlçede faaliyet gösteren ekmek Fırınlarında denetim gerçekleştirdi. Denetimlerde Temizlik ve Hijyenin yanı sıra pidelerin gramları ölçüldü, çalışanların sağlık belgeleri incelendi.
05 Haziran 2017 Saat: 11:47
Dursunbey Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Ramazan Etkinlikleri 3 Haziran Cumartesi günü Saz Mesire alanında başlıyor. Etkinliklerin finali 23 Haziran’da Yusuf Güney’in sahnesi ile son bulacak.
30 Mayıs 2017 Saat: 10:12
Dursunbey Belediyesi ve Esnaf Odası tarafından organize edilen Ramazan Çadırı bu yıl da yoğun ilgi görüyor.
29 Mayıs 2017 Saat: 09:38
Balıkesir’in Dursunbey İlçesine bağlı Hacı Ahmet Pınarı mahallesinde ikamet eden Doğuştan engelli 19 yaşındaki Mine Karaca’nın hayallerine Dursunbey Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi ile kavuştu.
25 Mayıs 2017 Saat: 15:52
Belediyemiz tarafından Sosyal ve Kültür etkinlikleri kapsamında ‘Ecdadın İzinde, Çanakkale yolunda’ adı altında öğrenciler ve Gaziler için kültür gezisi düzenlendi.
24 Mayıs 2017 Saat: 10:43