Balıkesir’in Dursunbey İlçesinde Devlet Su İşleri tarafından yapımına başlanan Ericek göleti 6 yerleşim yerinde tarımsal gelirde artışlar ile göç olgusundaki ekonomik etkileri devre dışı bırakması bekleniyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan bu göletin bölge için çok önemli olduğunu belirtti.
03 Kasım 2016 Saat: 10:50
Geçtiğimiz yıl Şırnak’ta şehit olan Faruk Gezen’in ailesine Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve Dursunbey Belediyesi tarafından yeni bir ev yapılıyor.
03 Kasım 2016 Saat: 09:10
Dursunbey’ Kaymakamlığı Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge birimi koordinasyonunda yaklaşık iki aylık planlı bir çalışma sonucunda hazırlanan DEFNE (Dursunbey Eğitimde Farkındalık/Nitelikli Eğitim) projesi Dursunbey Kaymakamı Yaşar Aksanyar tarafından tanıtıldı.
29 Ekim 2016 Saat: 14:34
İlçemizde Cumhuriyetin Kuruluşunun 93. yılı kutlamaları ülke genelinde olduğu gibi coşku ile geçti.
29 Ekim 2016 Saat: 12:06
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve Dursunbey Belediyesi Zabıta ekipleri tarafından yapılan denetimlerde, okul servis araçları, kurallara uygunluk yönünden denetleniyor.
28 Ekim 2016 Saat: 14:43
Dursunbey aşağı sanayi bölgesinde Dursunbey Belediyesi tarafından başlatılan genişletme çalışmaları sonrası Dursunbey Keresteciler Derneği, Keresteci esnaflarının ve çalışanlarının en büyük sorunlarından birisi olan dar yollar için kısa süre zarfında çözüme giden Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan’a teşekkür plaketi verdi
28 Ekim 2016 Saat: 11:49
Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan geçtiğimiz günlerde Ankara’da yaptığı temaslarda İlçeye kazandırılması planlanan birçok hizmet için görüşmeler gerçekleştirdi.
26 Ekim 2016 Saat: 13:07
Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan ve Belediye Başkan Yardımcısı Sadettin Aslan Ankara’da gerçekleştirdikleri temaslarda Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü ile Dursunbey’e kurulması planlanan Organize Sanayi Bölgesi için görüşme gerçekleştirdiler.
25 Ekim 2016 Saat: 16:21
İlçemizde yapılan yatırımlar ve planlanan yatırım ile ilgili bilgi alışverişi yapmak üzere İlçemize gelen Balıkesir Milletvekilimiz Kasım Bostan Belediye Başkanımız Ramazan Bahçavan’dan brifing aldı.
24 Ekim 2016 Saat: 22:16
Dursunbey Saz Bölgesinde uygulanacak olan Saz Rekreasyon Projesi çalışmaları öncesi Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan ve Büyükşehir Kent Estetiği Daire Başkanı Fatih Doğan bölgede incelemelerde bulundu.
17 Ekim 2016 Saat: 13:55