Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan tarafından Türkiye’de ilk kez açılan Tematik Çocuk Kütüphanesinde etkinlikler aralıksız devam ediyor.
13 Şubat 2017 Saat: 09:07
Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan’ın talimatı ile, genç yazar Ali Öztürk’ün ilk kitabı’ İmam Hatipli’ Dursunbey İmam Hatip Lisesi öğrencilerine hediye edildi. Genç yazar Öztürk hem kitabını imzaladı, hem de konferans verdi.
03 Şubat 2017 Saat: 14:38
Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan aşağı sanayi bölgesinde yerlerinden feragat ederek yol genişletme çalışmalarına destek olan Aşağı sanayi bölgesinde ki keresteci esnafları onuruna yemek programı düzenledi.
02 Şubat 2017 Saat: 11:12
Badminton Balıkesir okullar arası Finallerine katılan Dursunbey Farabi Mesleki ve Anadolu Teknik Lisesi öğrencileri zorlu rakiplerini eleyerek finale yükselirken, sporcular takım halinde İl Birincisi oldu. Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan dereceye giren öğrencileri kutlayarak ödüllendirdi.
27 Ocak 2017 Saat: 15:22
Dursunbey’de etkisini gösteren soğuk havanın ardından gece saatlerinde kar yağışı başladı. İlçe 27 Ocak Cuma gününe beyaz örtü ile uyandı.
27 Ocak 2017 Saat: 09:52
Dursunbey Belediyesi Sosyal Hizmetler Müdürlüğü yoğun kar yağışının yaşandığı ilçede Pazar tezgahı açmaya çalışan esnaflara ve vatandaşlara sabah saatlerinde sıcak çorba ikramı yaptı. Bu uygulama büyük beğeni topladı.
27 Ocak 2017 Saat: 09:05
Balıkesir’in Dursunbey ilçesinde toplamda 5 bin 604 öğrenci karnelerini aldı. Atatürk ortaokulunda düzenlenen karne törenine Kaymakam Nurettin Yücel ile Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan’da katıldı.
20 Ocak 2017 Saat: 10:45
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından tüm ilçelerde başlatılan Mahalle Ligi Futbol turnuvası Dursunbey’de 152 takım’dan 1520 öğrenci ile tamamlanırken, Final maçlarında Yıldızlar’da Yıldız 1 takımı, Gençler’de ise Dursunbey Belediyespor şampiyon oldu.
19 Ocak 2017 Saat: 20:50
Halk ve İstişare toplantılarına büyük önem veren Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan,İlçe merkezinde bulunan mahalle muhtarları ile toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda ilçeye yapılan genel yatırımlar değerlendirilirken, yapılması planlanan referandum ile ilgili de bilgilendirme yapıldı.
17 Ocak 2017 Saat: 23:46
Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, AK Parti İlçe Başkanı Akif Kandemir ve beraberindeki heyet Bursa’da Dursunbey’li firmalarında katıldığı TÜYAP Bursa Junioshow fuarına katıldılar.
16 Ocak 2017 Saat: 14:29