Dursunbey Belediyesi tarafından Dursunbey Devlet Hastanesinde başlatılan yeni uygulama ile, çocuklar ameliyathaneye sedye veya tekerlekli sandalye yerine eğlenerek akülü oyuncak araba ile gidiyor.
16 Mart 2017 Saat: 08:45
Dursunbey’e bağlı Beyel mahallesinde öğrenim gören ilkokul öğrencileri okulları bahçesine yapılan park için Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan’a teşekkür ziyareti gerçekleştirdiler.
15 Mart 2017 Saat: 16:01
Dursunbey Belediyesi tarafından önümüzdeki yıl yapılması planlanan rekreasyon projesi öncesi Suçıktı’da tadilat işleri başladı. Suçıktı’nın işletmesini de yeni bir anlayış ile Dursunbey Belediyesine bağlı şirket sürdürecek.
15 Mart 2017 Saat: 15:24
Dursunbey Belediyesi tarafından yapılacak olan Kent Park konutlarına Halkbank 120 aya kadar kredi desteği verecek.
15 Mart 2017 Saat: 14:54
Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, Dursunbey Devlet Hastanesinde görevli hastane yöneticileri ve Doktorları ziyaret ederek, doktorların ve sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp bayramını kutladı.
14 Mart 2017 Saat: 12:20
Manchester City forması giyen Dünyaca ünlü Türk asıllı futbolcu İlkay Gündoğan memleketi Balıkesir’de bulunan tüm amatör futbol kulüplerine kendi adına özel olarak ürettirdiği Futbol Toplarını Dursunbey Belediyespor kulübü Başkanı Yusuf Turhan aracılığı ile teslim etti.
14 Mart 2017 Saat: 11:21
Gençlik ve Spor bakanlığı tarafından Dursunbey’e yapılacak olan Gençlik Merkezinin ihale tarihi 30 Mart olarak belirlendi. Gençlik merkezinin yapı görselleri ise büyük beğeni topladı.
13 Mart 2017 Saat: 14:30
Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan’ın talimatı ile bir çift eldivenden oluşan yapay Güller 8 Mart Kadınlar günü dolayısı ilçede bulunan kadınlara Belediye ekipleri tarafından hediye edildi.
08 Mart 2017 Saat: 13:59
Dursunbey Belediyesi ile İlçe Sağlık Müdürlüğü arasında yapılan protokolle İlçe merkezi ve kırsal mahallelerden vatandaşlar KETEM(Kanser Erken Teşhis, Tarama ve Eğitim Merkezi)’ne getirilerek kanser taraması yapılacak.
08 Mart 2017 Saat: 09:03
Milli görüş lideri eski Başbakan Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın ölüm yıldönümü ve Erbakan’ı anma haftası sebebi ile Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan’ı makamında ziyaret eden Saadet Partisi Dursunbey teşkilatı yönetimi Başkan Bahçavan’a kitap hediye etti.
03 Mart 2017 Saat: 16:46