Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Balıkesir’e bağlı Dursunbey Belediyesine çok amaçlı arazöz hibe edildi.
01 Mart 2017 Saat: 14:20
Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan yaptığı açıklamada TOKİ ile yaptığı görüşmelerin ardından ilçeye yapılacak olan 170 daireli 3. Etap TOKİ konutlarının ön kayıtları 21 Nisan’a kadar devam edeceğini söyledi.
28 Şubat 2017 Saat: 10:17
Dursunbey Belediyesi tarafından İlçenin en işlek ve prestijli caddelerinden birine yapılacak olan Kent Park işyerleri 20 Mart, Kent Park Konutları ise 22 Mart’ta ihale usulü ile satışa çıkacak.
24 Şubat 2017 Saat: 10:22
Dursunbey Yatılı Bölge Ortaokulu Futsal kız takımı Balıkesir’de yapılan müsabakalarda il birincisi oldu. Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan başarılı sporcuları ödüllendirdi.
22 Şubat 2017 Saat: 08:56
İstanbul Medipol Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencileri sosyal bir proje olan "Hayal Duvarı" kapsamında, Balıkesir'in Dursunbey ilçesine bağlı Şehit Faruk Gezen İlkokulunda öğrencilerin gelecek hayallerini yansıtan resimlerle dolu bir duvar yaptı.
21 Şubat 2017 Saat: 11:35
Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan Enerji Bakanlığı müsteşar yardımcısı Abdullah Tanvan’la Dursunbey’e yapılacak olan enerji yatırımlarını görüştü.
21 Şubat 2017 Saat: 09:23
Dursunbey’de yapılacak olan Organize Sanayi Bölgesine Gazellidere Tren garından demir yolu hattı bağlanacak. Böylelikle lojistik açıdan Dursunbey OSB yatırımcılara büyük avantaj sağlayacak.
20 Şubat 2017 Saat: 10:06
Dursunbey Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen ‘Küçük Küçük Dünya’yı Biriktiriyoruz’ Projesi Milletvekilleri Kasım Bostan ve Mahmut Poyrazlı’nın katılımı ile start aldı.
17 Şubat 2017 Saat: 15:26
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen Mahalle Ligi Futbol turnuvasında eşleşen Dursunbey ile Marmara Adaları ilçelerinin yıldızlar ve gençler kategorileri takımları Dursunbey Laliga halısaha da karşı karşıya geldi. Karşılaşmalarda her iki ilçenin de birer temsilcisi galibiyet elde etti.
15 Şubat 2017 Saat: 16:50
Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan tarafından Türkiye’de ilk kez açılan Tematik Çocuk Kütüphanesinde etkinlikler aralıksız devam ediyor.
13 Şubat 2017 Saat: 09:07