Balıkesir Dursunbey OSB kuruldu. 102 hektar alan üzerinde faaliyete geçecek OSB’de 50 parsel olacak. Akbaşlar Bölgesinde kurulacak olan Organize Sanayi Bölgesi için İmar planına esas jeolojik ve Jeoteknik zemin etüdü çalışması da başladı.
27 Aralık 2016 Saat: 15:48
Dursunbey Belediyesi tarafından başlatılan yardım kampanyası ile toplanan 5 tırlık yardım malzemesi Reyhanlı’da bulunan Cilvegöz sınır kapısından Halep’e ulaştı.
26 Aralık 2016 Saat: 16:04
Dursunbey’de kullanılmayan kıyafetlerin ihtiyaç sahiplerine ulaştırılabilmesini kolaylaştırmak ve kullanılmayacak durumda olan kıyafet ile ayakkabıların da geri dönüşüme kazandırılmasını sağlamak amacıyla hayata geçirilecek olan 'Kullanılmış Giysi ve Ayakkabı Kumbaraları' şehrin farklı noktalarına yerleştirilecek.
22 Aralık 2016 Saat: 10:15
Dursunbey’de dün akşam saatlerinde başlayan kar yağışı şehir merkezini ve kırsal mahalleleri beyaza bürüdü.
21 Aralık 2016 Saat: 09:43
Dursunbey Belediyesi tarafından başlatılan Halep’e yardım kampanyasına vatandaşların ilgisi yoğun olurken, Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan kadınlara çağrıda bulundu. Başkan Bahçavan gelen binlerce giyim malzemesinin ayrışımı için İlçedeki tüm kadınları Kültür merkezine davet etti.
19 Aralık 2016 Saat: 13:12
Dursunbey Belediyesi tarafından başlatılan Halep’e yardım kampanyası ilk günden yoğun ilgi gördü. Vatandaşlar bir birinden farklı yardım malzemelerini yardım toplama merkezine ulaştırdı.
17 Aralık 2016 Saat: 15:35
Dursunbey Belediyesi Halep’te zulüm gören Haleplilere yönelik olarak gıda, giyim ve günlük temel ihtiyaca yönelik yardım kampanyası başlattı.
16 Aralık 2016 Saat: 16:31
Dursunbey’de Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan’ın talimatı ile Dursunbey’de öğrenim gören Üniversite öğrencilerine yönelik organize edilen toplantıya öğrencilerin ilgisi oldukça yoğun oldu.
16 Aralık 2016 Saat: 11:10
Dursunbey Kaymakamlığı görevinden Gaziantep Vali Yardımcılığı görevine atanan Yaşar Aksanyar’ı mesai arkadaşları ve çok sayıda vatandaş uğurladı.
14 Aralık 2016 Saat: 10:38
Dursunbey’de Büyükşehir Belediyesi tarafından asfaltlanarak trafiğe açılan yolda çizgi çalışması gerçekleştirildi.
08 Aralık 2016 Saat: 12:36