İlçemizde resmi Bayramlaşma Belediyemiz önünde yapıldı. Bayramın ilk günü yapılan Bayramlaşma törenine YSK Başkanı değerli hemşehrimiz Sadi Güven, Balıkesir Milletvekilimiz Kasım Bostan, protokol ve çok sayıda vatandaşımız katıldı.
05 Temmuz 2016 Saat: 12:32
Belediyemiz Bayramın 2. ve 3. Gününde Saz mesire alanında çocuklara özel etkinlikler düzenleyecek.
01 Temmuz 2016 Saat: 23:19
Belediye Başkanımız Ramazan Bahçavan, Kadir Gecesi nedeniyle bir mesaj yayınladı.
01 Temmuz 2016 Saat: 10:49
Belediye Başkanımız Ramazan Bahçavan, İstanbul Atatürk Havaalanında gerçekleşen bombalı saldırı sonrasında terörü lanetledi, birlik ve beraberlik çağrısı yaptı
29 Haziran 2016 Saat: 08:19
Belediye Başkanımız Ramazan Bahçavan, Saz Mesire alanında düzenlediği İftar yemeğinde Belediyemiz ve Büyükşehir Belediyemiz çalışanları ve ailelerini konuk etti.
27 Haziran 2016 Saat: 12:39
İlçemize bağlı Akyayla Mahallesinde Belediyemizin organizesi ile halk iftarı düzenlendi. Bu yıl 3. kez gerçekleşen İftar programına ilgi oldukça yoğun oldu. İftar programının sonunda Başkanımız Çocukları yine unutmadı...
25 Haziran 2016 Saat: 16:09
Belediyemiz İlçemizde yaşayan Yetimler, Öksüzler, Şehit aileleri, Gaziler ve yakınları onuruna iftar programı düzenledi. İftar programında Kore Gazisine Kore'den gönderilen Barış madalyası da takdim edildi.
21 Haziran 2016 Saat: 11:49
Belediyemizin Ramazan Ayı Etkinlikleri kapsamında Suçıktı’da ikinci etkinlikte gerçekleştirildi. Şair Mehmet Hacıismailoğlu’nun katıldığı programda katılımcılar duygu dolu anlar yaşadı.
19 Haziran 2016 Saat: 18:30
İlçemiz genelinde toplam 6 bin 360 öğrenci karne sevşnci yaşadı. Sadullah Özer İlkokulunda düzenlenen karne törenine Kaymakamımız Yaşar Aksanyar ile Belediye Başkanımız Ramazan Bahçavan’da katıldı. Belediyemiz İlçemiz genelinde karne alan öğrencilerimize sürpriz yaparak karne kabı hediye etti.
17 Haziran 2016 Saat: 12:47
Belediyemiz tarafından hazırlanan Saz ve Suçıktı Bölgeleri arasında uygulanacak olan rekreasyon projesi ve diğer projeleri yerinde inceleyen Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Edip Uğur, Belediye Başkanımız Ramazan Bahçavan’dan da uygulanacak projeler hakkında brifing aldı.
15 Haziran 2016 Saat: 21:59