Dursunbey Belediyesi, AK Parti Dursunbey İlçe Başkanlığı ve MHP Dursunbey İlçe Başkanlığı Afrin’de devam eden terör mücadelesinde Mehmetçiğe destek olmak amacı ile birlik olarak İlçede Bayrak asma seferberliği başlattı.
01 Mart 2018 Saat: 17:20
Balıkesir’in Dursunbey İlçesine bağlı Akyayla mahallesinde geçtiğimiz yıl meydana gelen trafik kazasında dereye uçan araçta bulunan Baba ve çocuklarının ismi Dursunbey Belediyesi tarafından yapılan çocuk parkında yaşayacak.
01 Mart 2018 Saat: 15:43
Dursunbey’de yapılacak olan 3.etap TOKİ konutlarının ihalesi geçtiğimiz 26 Şubat’ta İstanbul’da yapıldı. Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan TOKİ Konutları sürecinde kendilerine destek olan Balıkesir Milletvekili Kasım Bostan ve TOKİ Başkanı M. Ergün Turan’a teşekkür etti.
01 Mart 2018 Saat: 13:48
Türkiye Beyazay Derneği tarafından başlatılan ve Cumhurbaşkanlığı himayelerinde yürütülen 'Aşmak İçin Hareket' projesi Dursunbey’de yoğun bir katılımla start aldı.
28 Şubat 2018 Saat: 17:21
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından Dursunbey’de gösterime sunulan ‘Pişman Patiler’ Çocuk tiyatrosu yoğun bir ilgi ile karşılandı. Tiyatroyu yüzlerce çocuk izledi.
20 Şubat 2018 Saat: 14:13
İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City'nin Türk asıllı futbolcusu İlkay Gündoğan, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde sevgilisine tek taş yüzük almak yerine Dursunbey Belediyesi'ne engelli taşıma aracı hediye etti. Bu araçtan ilçede yaşayan yaklaşık 500 engellinin faydalanması düşünülüyor.
15 Şubat 2018 Saat: 11:15
Dursunbey’de yatalak hastalar için başlatılan yıkama hizmetine, Balıkesir’in diğer ilçeleri ve Türkiye’nin dört bir yanından talepler geliyor. Bu taleplerden en önemlisi olan Şehit Turan Kurt’un annesi için gelen talebi değerlendiren Belediye ekipleri, Şehit Annesine düzenli olarak yıkama hizmeti vermeye başladı.
08 Şubat 2018 Saat: 09:25
Dursunbey Devlet Hastanesinde görev yapan Uzman Doktor Ali Kırık, Dursunbey’de oldukça yoğun görülen Diyabet (Şeker Hastalığı) hastalarına yönelik olarak eğitim semineri verdi. Seminere Belediyemiz'de destek verdi.
07 Şubat 2018 Saat: 13:45
Dursunbey İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Alparslan Avcı, Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan’ı ziyaret etti.
31 Ocak 2018 Saat: 13:48
Balıkesir 1. Amatör Merkez A grubunda mücadele eden Dursunbey Belediyespor ligin bitimine bir hafta kala kendi sahasında oynadığı Gaziosmanpaşa’yı 5-0’lık skorla geçerek, namağlüp olarak şampiyonluğunu ilan etti.
28 Ocak 2018 Saat: 16:25