Dursunbey Belediye ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan protokolle İlçe merkezi ve kırsal mahallelerde Eğitim öğretim yılı içerisinde gerçekleştirilen Kültürel etkinlikler arttırılacak.
04 Temmuz 2017 Saat: 09:59
Dursunbey'de kurumlar ve vatandaşlar arasında gerçekleşen resmi Bayramlaşma töreni Dursunbey Belediyesi önünde yapıldı. Bayramın ilk günü yapılan Bayramlaşma törenine protokol ve çok sayıda vatandaş katıldı.
25 Haziran 2017 Saat: 15:20
Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.
24 Haziran 2017 Saat: 13:58
Dursunbey Belediyesi Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında ünlü sanatçı Yusuf Güney Saz mesire alanına sahne aldı. Konseri binlerce vatandaş izledi.
24 Haziran 2017 Saat: 10:47
Manchester City forması giyen Dünyaca ünlü Türk asıllı futbolcu İlkay Gündoğan memleketi Balıkesir’in Dursunbey ilçesinde hem yeni açılan stadı inceledi hem de antrenman yaptı.
22 Haziran 2017 Saat: 13:36
Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde görev yapan ve geçirdiği rahatsızlık sonucu hayata gözlerini yuman Astsubay Can Çelik memleketi Dursunbey'de son yolculuğuna uğurlandı.
16 Haziran 2017 Saat: 18:25
Dursunbey’e bağlı Akyayla Mahallesinde Dursunbey Belediyesinin organizesi ile halk iftarı düzenlendi. Bu yıl 4. sü gerçekleşen İftar programına ilgi oldukça yoğun oldu. İftar programının sonunda Başkan Bahçavan Çocukları yine unutmadı.
16 Haziran 2017 Saat: 10:24
Dursunbey Belediyesi, şehrin farklı noktalarına yerleştirdiği kullanılmış giysi ve ayakkabı kumbaraları ile vatandaşların evindeki kullanılmayan giysi atıklarını toplayıp ihtiyaç sahibi vatandaşlarla buluşturan yepyeni bir sosyal sorumluluk projesini daha hayata geçirdi.
15 Haziran 2017 Saat: 15:04
Dursunbey Belediyesi ve Dursunbey Kaymakamlığı ortaklaşa İlçede yaşayan yetimler, öksüzler, şehit aileleri, gaziler ve yakınları onuruna ‘Gönlümüz Bir, Soframız Bir’ iftarı düzenledi. İftar programına Balıkesir Milletvekili Kasım Bostan’da katıldı.
12 Haziran 2017 Saat: 11:47
Dursunbey Belediyesi, Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında Saz mesire alanında çeşitli etkinlikler gerçekleşti. Hacivat Karagöz, Kukla gösterileri ve birçok oyunun oynandığı etkinlikte minikler ve aileleri keyifli bir gece geçirirken, gecenin sonunda ise Dursunbeyli musiki sanatçısı Kamil Avcı sahne aldı.
12 Haziran 2017 Saat: 10:03