Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.
16 Mart 2018 Saat: 10:09
Dursunbey’in eski Belediye Başkanlarından Şerafettin Kahvecioğlu adına yapılan meydan, Dursunbey Belediyesi tarafından düzenlenerek modern bir park haline getirildi.
15 Mart 2018 Saat: 16:50
Dursunbey Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan protokol kapsamında, ilçede tespit edilen ihtiyaç sahibi yoksul veya muhtaç durumdaki kişilerin evlerinde tadilat çalışması gerçekleştirecek.
15 Mart 2018 Saat: 14:09
Dursunbey Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen 'Dikkat Aile Var' adlı tiyatro gösterisi izleyicilerle buluştu.
15 Mart 2018 Saat: 10:03
Dursunbey Belediyesi’nin organizasyonu ile Lise ve Ortaokul düzeyindeki öğrencilere yönelik "Pembe Aslında Siyahtır" adlı tiyatro oyunu sahnelendi.
14 Mart 2018 Saat: 15:24
Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan’ın talimatı ile gül şekli verilmiş şallar 8 Mart Kadınlar günü dolayısı belediye ekipleri tarafından kadınlara hediye edildi.
08 Mart 2018 Saat: 16:42
Dursunbey Devlet Hastanesinde görevli Uzman Doktor Ali Kırık 8 Mart Dünya Kadınlar günü ile birlikte kutlanan Dünya Böbrek gününde farkındalık amacı ile Kadın ve Böbrek Hastalıklarına yönelik eğitim semineri verdi.
08 Mart 2018 Saat: 14:17
Dursunbey Belediyesi “Dursunbey’den Aksa’ya Uzanan Zeytin Dalı” konulu konferans düzenlendi. Kültür Merkezinde düzenlenen konferansa konuşmacı olarak Almanya’da yaşayan aktivist-yazar Tuğrul Selmanoğlu katıldı.
05 Mart 2018 Saat: 22:19
Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan okuma yazma seferberliği kapsamında Dursunbey Halk Eğitim Merkezi'nin kurslarına katılan kursiyerlere Dursunbey Belediyesi tarafından eğitim seti hediye edildi.
05 Mart 2018 Saat: 17:19
Dursunbey Belediyesi, AK Parti Dursunbey İlçe Başkanlığı ve MHP Dursunbey İlçe Başkanlığı Afrin’de devam eden terör mücadelesinde Mehmetçiğe destek olmak amacı ile birlik olarak İlçede Bayrak asma seferberliği başlattı.
01 Mart 2018 Saat: 17:20