ŞİİR YAZMA YARIŞMASI DÜZENLENİYOR
10:02, 3-06-2009

Suçıktı Günleri ve Şiir Akşamları etkinliklerinin 16.sı bu yıl 18 Temmuz 2009 Cumartesi günü gerçekleştirilecek.

Şiir Akşamları etkinliği kapsamında bu yıl yeni bir yarışmamız yapılacak; Şiir Yazma Yarışması... Yarışmaya ilçemizde ikamet etmek şartıyla tüm halkımız katılabilir. Belirli bir yaş ve konu sınırlaması bulunmamakta. Özellikle bu konuda meraklı ve yetenekli öğrencilerimizi son başvuru tarihi olan 30 Haziran tarihine kadar yarışmamıza bekliyoruz. Yarışma şartnamesine duyurular bölümümüzden ulaşabilirsiniz.

YORUMLAR
Yazan : beyza deniz fatma söğüt
15:27, 16-04-2014
derin sular
derin sular akar gider, benide götürmek ister,ben gitmeyince bana küser,isteyince yanımdan gider.

Yazan : hatice kaya
15:11, 1-03-2014
ağla
ağlarken gözlerinin altı kızarmaya başlar kızarana kadar ağlarız sabah kalktığımızda aynada o güzel kız şimdi mutsuz ve perişan

Yazan : emine örs
22:59, 25-02-2014
sensiz olmaz
sensiz olmaz bu dünyalar haram olur hayat bana sevgiyi ilk annemden sonra senden öğrendim sen onu da aldın gittin buralardan aşıklar tepesi yandı kül oldu göklerin eri kaynadı tükendi sevincim kayboldu sen gittikten sonra sevgi ocağımı harladın kalbimi sağladın 50 hafta geçmeden ağıtlar yazdım feryat figan bağırdım sevgilerimi kan ağlattın seni gören yüzlere bir pençe daha attın malihülyayaya tutuldum gönlümün gül bahçesine savruldum seni gören aşık olur kahrından yitip gider ana evlatları senin gülün solmasın anan babana ağlamasın sana bakan harlanmasın uğruna feda can, gül, zafer coşku (bu şiiri ben kendim yazdım aklımdan lütfen bu şiiri yarışmaya yollayın . ben emine örs . 6. sınıfa gidiyorum . 12 yaşındayım . bilgilerinize sunulur ) saygılarımla (izmir konak dursun bey belediyesine ve halkına arz eder ve taleplerimi sunarım .)

Yazan : Polat yılmaz
00:40, 28-09-2013
ANNEM
Günlerden ne bilmiyorum İlk yağmur düştü bugün toprağa Aklımda sen annem Yüreğimde sen Her şey ne kadar gri

Yazan : Polat yılmaz
00:40, 28-09-2013
ANNEM

Yazan : AYSEL
09:34, 3-09-2013
benim yazmak istediğim
dışarda kuşların cıvıltıları bahr .bende ne arar kış kıyamet içimde kopuyor kıyamet.en güvendiklerim üstüme yıkmış bütün kara bulutları.susmak ne mümkün haykırmak imkansız boğuluyorum nefes alsam olmuyor almasam olmuyor.herkes kendi havasında başıma açtılar onca sıkıntıyı .haykırsam olmuyor sussam içim yanıyor.nerede eski baharlarım nerede .

Yazan : akif emir
16:16, 21-08-2013
SEVGİLİ ANNEME
SEVGİLİ ANNEME Gün gelir ışıklar doğar Gün gelir nice anneler doğar İşte sen bunlardan birisin Benim huyumu suyumu bilirsin. Annelerin annesi Sende olmazsan bu fani hayatta Ben senle adım attığım hayata nasıl alışırım birdaha O yüzden sen benle kal hep bu hayatta.. AKİF EMİR