Yunuslar Köyünde Yangın
15:39, 2-01-2012

İlçemize bağlı Yunuslar Köyünde akşam saatlerinde çıkan yangında 2 katlı bina kullanılamaz hale geldi.

İlçemize bağlı Yunuslar köyünde dün akşam saat 21:30 sularında meydana gelen yangın’da iki katlı ahşap bina tamamen kül oldu. Edinilen bilgiye göre Süleyman Demirci isimli yaşlı adama ait evde sobanın açık bırakılması sonucu sobadan düşen küller yerde bulunan halının alev almasına sebep oldu. Evin’de ahşap olması sebebi ile kısa sürede etrafı saran alevler evin dört bir tarafına yayıldı. Hemen komşularına haber veren Yangını gören vatandaşlar etraftan yardım isterken köylüler hemen 110 itfaiye ve 177 orman yangın hattını arayarak yardım istediler.

İhbarın ardından Belediyemize ait bir itfaiye aracı olay yerine sevk edilirken yangına 1 arazöz ile Harmancık itfaiyesi müdahale etti. Yangını köye ulaştıktan sonra kısa sürede söndüren itfaiye ekipleri yangının diğer evlere sıçramaması için büyük çaba harcarken ahşap olan ev tamamen kullanılamaz hale geldi. Büyük çapta maddi hasarın meydana geldiği yangında herhangibir can kaybının olmaması sevindirirken yaşlı çiftin geceyi yakınlarının yanında geçirdiği öğrenildi.

YORUMLAR

Yorum Ekleyin

Adınız Soyadınız :
Mail Adresiniz :
Başlık :
Yorumunuz :

web tasarım, web programlama, internet sitesi yapımı,
2014 © Copyright ©