12℃

12℃

Alabalık Suçıktı Yenileniyor
20 Ocak 2023 Cuma

Dursunbey'in en gözde turistik yerlerinden biri olan Suçıktı'da faaliyet gösteren alabalık restoran, Dursunbey Belediyesinde yapılacak olan hizmet ihalesi sonrası yeni bir görünüme kavuşacak.

Çehresi ve ziyaretçi akını ile Dursunbey'in en önemli turistik yerlerinden birisi olan Suçıktı'da faaliyet gösteren balık restoran ihaleye çıkıyor.

Dursunbeylilerin ve İlçeye gelen misafirlerin sıklıkla yemek molası verdiği Alabalık Suçıktı, Dursunbey Belediyesinin yapacağı ihale ile modern görünüme kavuşacak. 4 Ocak 2023 çarşamba günü saat 14:00’da Belediye meclis salonunda ihalesi yapılacak olan Alabalık Suçıktı'nın yeni projesi beğeni topladı. İlçeye özgü ahşabın ön plana çııkarıldığı yeni projede oturma alanları da genişletildi.10 yıl kira süresi olacak olan tesis, toplam Bin 441 metrekare alandan oluşuyor.

İhale ile ilgili ayrıntılar için tıklayınız