26℃

26℃

🌙Evde İftar Hizmetimiz Sürüyor🍜
27 Mart 2023 Pazartesi
Dursunbey Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Ramazan Ayı dolayısıyla evlerinde yemek yapamayan ailelerin evlerine iftar vakti sıcak yemek götürüyor. Yemek yapamayan veya imkanı bulunmayan vatandaşların imdadına yetişen ‘evde iftar’ hizmeti vatandaşlardan tam not alıyor. Deprem felaketi sebebi ile ilçeye yaşayan depremzedelere de iftarlıklarını ulaştıran Dursunbey Belediyesi, Ramazan Ayında depremzede vatandaşların da yanında oluyor. Belediye yer alan Beyaz Masa’ya yapılan müracaatın ardından gerçekleşen incelemelerde, yemek yapacak durumu veya imkânı olmayan vatandaşlara yönelik yürütülen hizmet kapsamında, iftar vakti öncesi görevli personellerce ailelerin evlerine 4 çeşit sıcak yemek gönderiliyor. Bu yıl 4. üncü kez vatandaşların hizmetine sunulan Evde İftar hizmetinden yararlanan vatandaşlar, Ramazan Ayında yanlarında olan Dursunbey Belediyesine ve Başkan Ramazan Bahçavan’a teşekkür ettiler.