12℃

16 / 16℃

13.04.2024 tahmini hava durumu

12℃

Belediyemiz, köyden mahalleye dönüşen ve imar planı bulunmayan yerleşim yerlerinde uygulanmak üzere İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından hazırlanan “ Tip Ev Proje “ hizmetini başlattı.

Dursunbey Belediyesi olarak Kırsal mahallerimiz için konut olarak kullanılacak tip mimari projeler geliştirdik.

Köy'den mahalleye dönüşen yerleşim yerlerimizde uygulanabilecek tip projeleri vatandaşlarımız Belediyemizden temin edip kullanabilecektir.

70, 80, 85 ve 104 metrekareden oluşan farklı plan tiplerine ve büyüklüğe sahip projelerimizin statik projeleri de yığma ve betonarme imalatına uygun olarak hazırlanmıştır.

Amacımız, vatandaşlarımızın her şeyden önce güvenli, modern, konfor şartlarını sağlayan sağlıklı ortam ve barınma ihtiyacını karşılamaya yardımcı olmaktır. Bu projelerimizden faydalanmak isteyen vatandaşlarımızın Belediyemiz İmar ve Şehircilik Müdürlüğüne başvurarak dilekçe vermeleri yeterli olacaktır.